Post by inerdiajava on Feb 24, 2022 12:20:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cinema 14: Thrilling Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cinema 14: Thrilling Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid glitch kristallid ▞▞▞
▞▞▞ Cinema 14: Thrilling Mystery 2022 version ▞▞▞
Ma ei ole õudusžanri superhuviline, kuid mulle meeldivad mõistatused, nii et proovisin seda. Kui ma üritasin asju ajada (selles vist ongi mõte), jäid hüppavad hirmuäratavad mu teele. Kuid see, mis pani mind ütlema, et see pole hirmutav, oli see, kui ühtäkki on meil umbes 3 meetrit, mida jälgida, kui proovime lihtsalt ringi liikuda. Ma ei tegele sellega, kui ma nagunii kiiretele sündmustele kaotan
See on üldiselt väga hea mäng ja ma loodan võimalusel 9. peatükki.
suurepärane, aga ma olen 7. peatükis peifeni numbri väljamõtlemisega kinni
Mulle meeldiks seda mängu mängida, kuid see sulgub varsti pärast seda, kui peategelane pimedasse koridori jookseb. Tean arvustusi lugedes, et siin on kuulutus, aga ma ei saa seda ja mäng läheb lihtsalt kinni. Uuesti avamisel laadib see peamenüü üles.
Automaatset salvestamist pole, peatükkide vahel pole võimalik salvestada
Mäng on väga hirmutav ja mulle meeldis see, aga kas te palun pange midagi mängu, et inimesed ei kardaks, kui küünised ilmuvad. Oleksin tahtnud väikest hoiatust, kui midagi jubedat juhtub. Kokkuvõttes oli mäng fantastiline
Cinema 14: emocionante fuga misteriosa Aventura yhz
Parim, palun tehke rohkem selliseid mänge
see oli lõbus, kuni jäin mängu 4. peatüki külge kinni, näiteks kuidas te sellest koodist 6 aru saite..?..4..?..3..?..?, nagu tõesti
Peatükis 2 kinni jäänud, püüdes koodi leida... hea mäng, paneb mind hüppama, ma olen õudusfilmide fänn... tõstan reitingut, kui saan 2. peatüki läbi ja saan head teed veel mõnel tasemel
MÄNG ei avane.
See hirmutab mind tõesti... Minusuguse hirmuäratava kassi jaoks jätan ma sellest mängust kohe välja, kui midagi välja tuleb 😂😂 Sellegipoolest on see lõbus
õudusefekt on väga tõeline, graafiline ja süžee on hea enuf. Mäng ise paneb ppl mängimist jätkama. Mulle väga meeldib õuduskummitusmäng, kuid lõpetan viimase peatüki, loodan, et on veel üks põgenemismäng, mis ei ole kummitustega seotud teema samalt loojalt.
See mäng on suurepärane, kuid pimedas on tõesti raske asju leida ja taskulambi patareid saavad väga kiiresti tühjaks, see on tõesti hirmutav ja mulle meeldis, jätkake samamoodi!
Hirmutasin, et ma ei mängi enam kunagi õudusmänge. Mulle meeldib see mäng nii väga, ei usu, et teised suudavad selle meistriteose nimel võistelda.
Väga hea süžee ja lõbus ja sõltuvust tekitav
Mäng sulgus alati iseenesest, ma tahtsin seda mängu väga mängida, kuid see peatub iga kord, kui proovin seda avada
Huvitav mäng. Tasub proovida.
Mul ei ole piisavalt sõnu, et kirjeldada, kui väga ma seda mängu armastan, avastasin selle hiljuti ja kõik peatükid on huvitavad, lugu on intrigeeriv ja mõistatusi on lõbus lahendada, ma ei jõua ära oodata, et saaksin teist mängida peatükid, kui need on avaldatud.
Päris lahe
Cinema 14: Thrilling Mystery Kalandjátékok ygg
Tere, ma ei tea, kuidas seda seletada, aga mäng on hämmastav!
Smart Puzzles Collection 퍼즐 rtz
Ma armastan seda mängu...aga jõudsin 12. peatükini. Kui pefhinina mängides leitakse, siis mäng lähtestab ennast...ja nüüd saan oma pilveseadet laadida, see ei lase mul...
Kui teil on aimu, kuidas saada teisi minu valitud peatükke, saan mängu kätte, kuid sealt ei midagi
Siiani naudin mängu, mõned head hüppehirmud on mind paar korda tabanud. ma armastan seda
Ma peaaegu loobun sellest mängust, mul on alati sama lõpp, kuigi tegin kõike teisiti. Võib-olla on see viga, aga ma vihkan seda absoluutselt. Jah, kindlasti meeldis mulle kõik, mida sa mänguga tegid, aga ma tõesti vihkan kõiki vigu. Ma alandasin veel ühe tähe. Loodan, et vead saab parandada.
Tõesti, väga meeldib see mäng, ma olen liiga hirmus kass, nii et mängisin seda poole ajast silmad kinni. Aga siiski meeldis ja plaanin mängida kogu asja pärast seda, kui see on tehtud (kas see on juba tehtud? Ma ei tea), ainuke põhiprobleem, mis mul oli, oli see, et mäng ei laadinud mu salvestamismängu, vaid sai pidevalt tõrkeid. Ma tulen uuesti pärast seda, kui vead ja peatükid on parandatud ja värskendatud
Mäng on siiani suurepärane! Ei oodanud esmakordsel installimisel nii hirmutavat mängu! See mängib osaliselt visuaalset romaani, osa punkti- ja klõpsatust, kuid vaenlaste eest põgenemiseks peate ka aktiivselt täitma teatud mõistatusi. Olen 2. peatükis ja pole kindel, miks see mäng ikkagi alles on, kuna olen hirmutav kass, kuid see on liiga intrigeeriv, et seda praegu eemaldada!
fantastiline mäng
Hea mäng...potentsiaaliga
Suurepärane mäng, aga ma ei saanud 5. peatüki kombinatsioonlukust läbi, panin juba õige koodi ja vaatasin youtube'i, et veenduda, et kood on sama, kuid see ei taha avada, palun abi
See mäng on hämmastav!! Ma tõesti armastan seda!!
Cinema 14: Захватывающий загадочный побег Приключения gyoa
Väga huvitav! Kena mäng
Suht raske mehest põgeneda
Armastan seda!
See mäng on suurepärane. Valikud on tõesti olulised, pusled pole liiga rasked, lugu on suurepärane, pole vaja midagi osta. Kuulutusi on, aga peaaegu üldse. Reklaame ei saa alati vahele jätta, kuid ausalt öeldes on see üsna õiglane. Üks mu lemmikmänge praegu, ma ei jõua ära oodata, millal saan uue lõpu.
kas sa oled malaisia?
See on palju saladusi sisaldav grt-mäng
Ma lihtsalt mängin seda mängu.Mees, see on minu jaoks tõesti hirmutav. Lugu on täis õudust salapära. Kindlasti minu tüüp, kuid see mäng on keerulisem. Iga kord, kui seda mängin, on kõik mu mõtted koondunud mu telefonile, lol. Kui te olete visuaalse romaani või õudusfilmi armastaja, mängige seda mängu! Olen praegu 3. peatükis. Lugu on huvitav, kuid ma olen rohkem huvitatud sellest, et lõpud ja seal on mitu lõppu? Millise lõpu saan, saan teada, kui selle mängu selgeks saan.
Ma laadisin selle alla kaks korda kahes erinevas seadmes ja see ei tööta ikka veel, nii et milles probleem? See avaneb mõneks ajaks ja pärast seda logi endaga välja
Kas keegi võiks mulle öelda 9. peatükis oleva kapi kombinatsiooni koodi, ma olen ummikus ja millegipärast ei saa ma selle avamiseks käsi asja osta. Palun kellelegi
See mäng on päris hirmutav ja see on lõbus! Kuid ma maksin selle eest just 2,50 dollarit ja ma ei saa ikka veel jätkata sealt, kus pooleli jäin ja pean kogu mängu uuesti alustama. Ja ma pean ikka reklaame vaatama. Ja ma lugesin hüpikakent selle ostmiseks. Seal oli kirjas, et lisandeid ei tohi teha ja ma võin oma salvestamisest jätkata.
Ei saa mängu avada, palun aidake mind
Suurepärane mäng, kuid see hakkab 2. peatükis kokku jooksma
Hea mäng, lihtsalt mitte minu tassike teed, ei lõppenud nii, et püüdsin olla aus, mida ma mängisin.